Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın bapları rastgele bir işletme yahut hane sahibi dâhilin harika bir yatırımdır çünkü çok şık maliyetlidirler; şık korumaya sahip olmanın ne derece önemli olduğunu anlamanız karınin binanızın yangın korumasının akim başüstüneğu yek bir örnek yeterlidir!

Yangın kapıları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Bunun muhtevain bile tecrübeli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın kabil müstacel durumlarda içeriden yavaş bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi normal durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma engel olmayan bu kilitler yalnızca yangının negatif etkilerini yürekeriye hapseder.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kupkuru olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da bölüm önünde bulundurularak standartlara yaraşıklı halde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da gestaltlması gerekmektedir.

Yangın Kapısı taban amacı insanların muhatara gıyaben binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile ilgili hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm bilgileriyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın ve müstacel hâlet anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Fiyatları Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Bar olarak da ifade edilen bu kol temelı modellerde normal kapı koluna emsal. 

Yangın Kapısı Kilidi kapının bizatihi kapanması ile yanında devreye giren, ısı ve esrarın özge tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Bapsı sıkı sıkıcaya kapanmaktadır.

Yangın Kapısı yangın ve benzeri evgin durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayıcı baplara verilen isimdir.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü pas kilit sistemidir. Bu tertibat yardımıyla kapı vahit bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlamlanabilir.

Opsiyonel olarak tütün sızdırmazlık sağlayıcı kapı zirı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Yangın Merdiveni Kapısı Ne Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı yahut Yangın Çıkış Kapısı olarak aşina kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın veya ivedi bir manzara takkadak insanoğluın hoppa bir itmesi ile içeriden dışarıya hak açılmaktadır.

Bu proje, tamamen yönetmeliğe yönlü şekilde planlanır. Arkası sıra itfaiye onayını alarak imalat anlayışlemlerine sarrafiyelıyoruz. Montajını yaparak bulunmuş olduğunuz binada daha emniyetli bir alan yaratmaya imkân tanılamayoruz. Bizimle çabucak iletişime geçerek hizmetimizle dayalı detaylı olgun alabilirsiniz.

Report this wiki page